szallitasinfo - Erdélyi Rolika weboldala

Erdélyi Rolika
Bankszámlaszám :
12099007 - 01286191 - 00100007  
Tartalomhoz ugrás
Szállítási információk
Kizárólag Magyarország területén értékesítünk és szállítunk !
Mikor és hogyan jön meg a csomagom?
A vásárolt terméket a megrendeléstől számított (előreutalás esetén a pénz beérkezésétől számított) 3-5 munkanapon belül a GLS futárszolgálat kézbesíti a kért szállítási pontra. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00 és 17:00 között történik. A csomag érkezéséről SMS vagy e-mail értesítést is kapsz.
A szállítás módja:
GLS  futárszolgálat: 1270 Ft (utánvét esetén +500 Ft)
Kényelmes, gyors, precíz. Bármilyen címre kérheted a szállítást.
Két alkalommal próbálják meg kézbesíteni a csomagot a részedre, így nem probléma, ha esetleg mégsem tudod átvenni a csomagot. A következő munkanapon ismét megkísérlik a küldemény kézbesítését. A kézbesítés előtt SMS-ben vagy e-mail-ben kapsz értesítést.

Fizetési információk
A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót, melynek mértéke 27%. A vásárlási információkról a megrendelés elküldése után kapsz egy elektronikus levelet, amelyben minden fontos információt megtalálsz. Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a rendelésed leadása előtt:

Utánvétes vásárlás
Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz kezelési díjat átvételkor a futárnak kell kiegyenlítened. A készpénzkezelési díj összege 500 Ft.

Előreutalásos vásárlás
Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalnod az Raiffeisen Banknál vezetett bankszámlánkra. A szállítási időt a pénz beérkezésétől számoljuk. A pénz megérkezéséről minden esetben  e-mail-ben tájékoztatást küldünk.

Fizetés átvevőhelyen
Lehetőség van személyes átvételre egy választott átvevőhelyen. Ilyenkor a vételár ott és akkor készpénzben kerül kiegyenlítésre.

Fontos !

Ne kerekített összeget utalj ! Az összeg azonos legyen a  rendelési értesítőben szereplővel !
Közleményben tüntesd fel a rendelési azonosítód!
Bankszámlaszám (ahová utalhatsz ) : 12095003-01126614-00100002 - Raiffeisen Bank
Vissza a tartalomhoz