Nem adom fel soha ! - Erdélyi Rolika weboldala

Bankszámlaszám : 12099007 - 01286191 - 00100007  
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ma van a csontvelő transzplantáció 5. évfordulója

Erdélyi Rolika weboldala
Közzétette itt 1 ·
Rolika 5 éve ezen a napon kapott új csontvelőt, számunkra ez a második születésnapja.

Ilyenkor egyszerre érezzük a mélységes hálát,a végtelen boldogságot és újra  ugyan azt a csontig hatoló fájdalmat is, amit azon a napon éreztünk.

Emlékszem, amikor meztelenre vetkőztetve pici testét fertőtlenítő fürdésre vitték, a boxba költözés előtt. Annyira remegett a félelemtől és, én még csak átölelni sem tudtam, mert steril ruhában vártam, hogy bemehessek vele. A sírás és az összeomlás szélén erőt vettem mély levegő, ahogy szoktam és próbáltam mosolyogni, de rájöttem a maszktól nem is látja, így csak a hangom maradt. Akkor ő már hányt is annyira kétségbe esett. Aztán mindenki megnyugodott, és tudtuk ezt a csatát is meg kell nyernünk nem, lehet másképp. Nem is lett, pár küzdelmes hét után minden jóra fordult !Ezzel a kis videóval  szeretnénk üzenni, hogy van értelme küzdeni , menni előre töretlenül még akkor is amikor meggyötör az élet, mert mindenből van kiút.S azoknak is üzennék, akik olyan sok mindent megirigyeltek tőlünk az elmúlt években ! Például az adományokat, az autónkat, amit egy vállalkozó segítségével vettünk meg hitelre,  vagy egy outletben pár ezer forintért vásárolt sport márkás ruhán át, a sok élményt, a rosszalló megjegyzésig : a gyerekből élünk, kihasználjuk, felhasználjuk és még sorolhatnám …… Irigyeljék azt inkább ,ahogy a kisfiunk végig csinálta legyőzte eddig a betegségeit a maga mindössze kilenc évével mosolyogva. Példát  is vehetnek róla, főleg attól a sok embertől is akik támogatnak minket a mai napig ! A ítélkezés helyett inkább gyakorolják a megérdemled, örülök a boldogságodnak mondatokat, higgyék el nekem a sok negatív rosszindulat helyett, még igazán boldog életük is lehet!

Rolika most  9 éves. Vannak nehézségek, de kinek nincsenek a mindennapokban ? Kisebb műtétek várják még a jövőben, de ahogy fogalmazni szoktam a pokolból már felemelkedtünk és meg tanultuk :
menni kell  az úton tovább a célunk felé!

Köszönjük mindenkinek, akik velünk együtt örülnek velünk, küzdöttek, segítettek, segítenek nekünk az orvosoktól, nővéreken, gyógytornászon át magánszemélyekig, azoknak a barátainknak, akik kitartottak mellettük a mai napig erőt adva, hogy soha ne adjuk fel !
Boldog 9. Születésnapot Kisfiam !

Erdélyi Rolika weboldala
Közzétette itt 1 ·
Nekünk ez többet jelent egy átlagos szülinapnál !
___________________________________________________
Copyright by TFG

E-mail :
info@rolika.hu
Anyagilag ezen a számlaszámon tudtok nekem segíteni:
12099007-01286191-00100007    ( Erdélyi László)
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_a276972bb0d8af540cc2ae34ea70e35f, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0