Boldog 9. Születésnapot Kisfiam ! - Nem adom fel soha ! - Erdélyi Rolika weboldala

Bankszámlaszám : 12099007 - 01286191 - 00100007  
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Boldog 9. Születésnapot Kisfiam !

Erdélyi Rolika weboldala
Közzétette itt 1 ·

Minden évben különleges nap ez számunkra, sokkal többet jelent egy átlagos szülinapnál. Ilyenkor mélységes hálát érzünk, és egymás szemébe nézve tudjuk nagy utat jártál be ez idáig .Nem csak Neked vagyunk hálásak,hanem a rengeteg orvosnak is akiknek köszönhetjük,hogy ma itt vagy velünk!

Este, amikor elviszlek fürödni már csak a 19 műtéti heg nyoma, emlékeztet a múltra. S néha elgondolkodom, el sem hiszem mekkora betegségeket győztél le s mind ez velünk történt.

Végig néztük, ahogy túlélted, felépültél a koponya feltárásokból. Tornászni kezdtél újra és újra, hogy behozd a lemaradást. Négy évesen legyőztél egy súlyos vérképzőrendszeri betegséget. S mind ezek után lábaidat megműtve nagyon nagy küzdelem árán felálltál. Azóta is terápiákra jársz, és még a hétköznapokban a tanulással is duplán kell megküzdened. Amikor megdicsérnek, az iskolában mindig emlékeztetlek arra, amit Te szoktál nekem mondani: gyakorlat teszi a mestert! Amikor valami sikert érünk el minden belefektetett energia, türelem, idő, értelmet nyer.

Az elmúlt kilenc éved rengeteg megpróbáltatással telt, mégis úgy érzem dupla annyi jót, szeretetet adott vissza neked az élet! Meséket mesélsz. Rengetegen szeretnek, segítenek, ajándékokkal lepnek meg és nagyon sok bátorító üzenetet kapsz. A te meséidre alszik el sok kisgyermek az országban. Idén megnyerted az iskolában a mesemondó versenyt! Arra emlékszem, amikor hirtelen az összes alsós gyermek tapsától lett hangos az aula és az arcukat néztem mennyire örültek a boldogságodnak, nem bírtam tovább nagyon elérzékenyültem. Reggelente sokszor a bejáratnál várnak rád és megölelnek, szeretgetnek hihetetlen jó érzés ezt látni. 34 000 követőd van, rendszeresen azt írják Te vagy a példaképük, és egy igazi hős vagy! Az örök mosolyod, jó kedved beragyogja a mindennapjainkat. Évek óta bámulattal nézzük, hogy győzöd le a félelmeidet, és döntöd le a saját korlátaidat. Teszed a dolgodat, céltudatosan menetelsz előre, mint ha a világ legtermészetesebb dolga lenne! Végtelenül büszkék vagyunk Rád,és arra hogy a szüleid lehetünk!Óriás vagy a szemünkben, és nekünk is  példaképünk vagy! Esténként, amikor átkarolod a nyakunkat azt szoktad mondani:Ti vagytok a legjobb szüleim!S ekkor robban szét a szívem a boldogságtól.

Egyik nap azt kérdezted tőlem: anya én tudod, mit szeretnék? S én balga azt hittem valami játékra gondolsz, de Te csak annyit mondtál: meg tanulni járni! Megígértem Neked addig élünk is valóra váltjuk ezt az álmodat is, mert mi nem adjuk fel SOHA !
___________________________________________________
Copyright by TFG

E-mail :
info@rolika.hu
Anyagilag ezen a számlaszámon tudtok nekem segíteni:
12099007-01286191-00100007    ( Erdélyi László)
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_f42f8091ded7c496bf82a504fc71eeb5, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0